Ga naar hoofdinhoud

Pius Schwizer wint Preis der WALTER solar

Pius Schwizer

De donderdag van de German Masters in Stuttgart werd afgesloten met een overwinning van Pius Schwizer in de Preis der WALTER solar,de speed-proef over 1.50m. Hij reed Armani the Gun CH naar de winst voor Marco Kutscher en de jeugdige snelheids duivel Bertram Allen.


Het was een nipte overwinning voor Schwizer met de twaalfjarige Abanos-zoon, de 62,64 seconde was slechts tweetiende sneller dan Marco Kutscher die Cornet’s Cristallo naar 62,89 seconde reed. De plaatsen drie tot en met zeven zaten heel dicht bij elkaar. Bertram Allen op de KWPN-er Belmonde (v. Ovidius) werd derde in 64,03. De andere jongeling, Martin Fuchs uit Zwitserland in het zadel van Picsou du Chene (v. Le Tot de Semilly) reed in 64,08 het parcours. Duitslands beste eventing ruiter Michael Jung pakte de vijfde plaats op Sportsmann S (v. Stolzenberg), zijn tijd was 64,13 seconde. Eva Bitter met Argelith Squid en Ludger Beerbaum op Chaman bleven nog binnen de 64,5 seconde met 64,42 en 64,46 seconde.

Jeroen Dubbeldam en Maikel van der Vleuten eindigden onder in het klassement met respectievelijk Ferrero van Overis en VDL Groep Arera C, ze hadden beiden een balk.

Klik hier voor de uitslag.

Vandaag begint de Grand Prix dressuur voor de wereldbeker om 11.15 uur, live te volgen via Clip my Horse.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook