Ga naar hoofdinhoud

Polle en With Wings niet te kloppen in WEF Challenge Cup

Karen Polle was vandaag in Wellington niet te kloppen in de met $130,000-gedoteerde WEF Challenge Cup. De Japanse amazone en de veertienjarige zoon van Larino, With Wings, bleven foutloos in deze vijfsterren proef en kwamen bijna anderhalve seconde sneller aan de finish van de barrage van deze proef dan de concurrenten.

Iets meer dan vijftig combinaties kwamen aan de start in deze negende ronde van de Challenge Cup op het Winter Equestrian Festival en twaalf daarvan plaatsten zich voor de barrage. Polle en With Wings waren niet het snelst in de barrage, maar wel het snelst van de foutlozen. Het duo finishte in 36,71 seconden.

Amerikanen

Lillie Keenan was met Skyhorse goed voor het beste Amerikaanse resultaat. De leerlinge van Cian O’Connor was niet snel genoeg voor de overwinning, maar kon zich met een foutloze rit in 38,144 seconden als tweede opstellen voor de prijsuitreiking. Lauren Hough volgde met Cornet (v. Cornet Obolensky) op de derde plaats met een foutloze barrage in 38,539 seconden en Lucy Davis mocht zich met Cassis (v. Candidates)  als vierde opstellen met een rit in 38,854 seconden.

Top vijf

De top 5 werd verder compleet gemaakt door Eduardo Menezes met Quintol. De Braziliaanse ruiter liet zijn schimmelruin van Quintender foutloos over de streep galopperen met 39,308 seconden op de klok.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook