Ga naar hoofdinhoud

Reed Kessler in training bij Marcus Ehning

De negentienjarige Reed Kessler, één van Amerika's grootste springbeloftes, gaat vanaf volgende week in training bij Marcus Ehning.

Ondanks haar jeugdige leeftijd, heeft Kessler al grote resultaten achter haar naam staan. Vorig jaar was ze de jongste deelnemer aan de Olympische Spelen en in bij de Grote Prijs van Parijs in april liet ze enkel Ludger Beerbaum voor zich.

Haar training zet ze nu voort onder begeleiding van Ehning in het Duitse Borken.

Bron: Horses / Ludwigs Ppferdewelten

 

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook