Ga naar hoofdinhoud

Robert Vos snel in Oliva

Robert Vos - met Carat - winnaar van GP Salland 2013

Robert Vos heeft gisteren sterk gepresteerd op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva. Op overtuigende wijze reed hij naar de winst in het 1.45m met de Cardento zoon Carat. Jan Distel uit Duitsland werd tweede en de Fransman Michel Hecart eindigde derde. Willem Greve pakte met de KWPN hengst Ukato nog wat prijzengeld mee, hij werd negentiende.

De 1.45m rubriek in de Gold Tour was een Twee Fasen en van de 82 combinaties reden er negen een foutloze tweede fase. Robert Vos reed met Carat een snelle ronde in 25.66 seconde, ruim twee seconde sneller dan Jan Distel met Unesco 33 (v. Kojak) en Michel Hecart op Piman de la Deviniere (v. Diamant de Semilly). Willem Greve kreeg met Ukato een balk in de tweede fase, maar was nog snel genoeg om in de prijzen te komen.

In het 1.40m direct op tijd was Bart Haselbekke de beste Nederlander met een vijfde plek. Hij had Waterloo (v. Numero Uno) onder het zadel. Deze rubriek werd gewonnen door Harriet Nuttal uit Engeland met Silver Lift (v. Easy Lift) nipt voor de Zwitserse Claudia Gisler op Cordel (v. Catoki). Willem Greve werd in deze proef achtste met Beaumont (v. Vermont).

In de Gold Tour 1.35m geen Nederlanders in de prijzen, wel een Nederlands paard dat won. Well Done II (v. Sheraton) gereden door Nadja Peter Steiner pakte de winst.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook