Ga naar hoofdinhoud

Robert Vos oppermachtig in GP Oliva

Robert Vos met Carat. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Robert Vos en Carat waren zojuist niet te kloppen in de Grote Prijs van Oliva. Het duo kwam ruim vier seconden sneller foutloos aan de finish in de barrage dan de Britse Anna Edwards, die tweede werd met Blazer B. De derde plaats was voor Edwards' landgenoot Daniel Neilson.

Drie van de twaalf combinaties, die zich mochten melden voor de barrage wisten uiteindelijk foutloos te blijven. Vos was met de zoon van Cardento in 37.22 seconden goed voor de snelste tijd, Edwards volgde met de Tombola-zoon in 41.37 seconden en werd op de voet gevolgd door Neilson, die met Newton Nickel in 41.83 seconden finishte.

Eduardo Alvarez Aznar was met Fidux goed voor het beste thuisresultaat. De Spaanse ruiter kreeg vier strafpunten in de barrage met zijn schimmelruin en werd vierde. Dominique Hendrickx en Bacardi les Hauts uit België maakten de top 5 compleet met net als Aznar vier strafpunten, maar een iets langzamere tijd.

Kirsten Rikkert kwam ook aan de start in deze rubriek. Zij zadelde de dertienjarige Winde R.A.G. en kwam met acht strafpunten in de barrage uit op de elfde plaats.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook