Ga naar hoofdinhoud

Ruben Romp tweede in 1,45 m

Maar liefst 53 concurrenten wist Ruben Romp vanmiddag te verslaan in de 1,45 m-rubriek van het tweesterrenconcours op de Gucci Masters in Parijs. Toch moest de springruiter één tegenstander voor zich dulden: Julien Mesnil uit Frankrijk.

Mesnil zette in eigen land een knap staaltje werk neer door met de negenjarige merrie Perle du Marais (v. Diamant de Semilly) in 35,99 seconden foutloos de barragefinish te bereiken. Ruben Romp ging er met de tweede prijs vandoor. Hij reed met de tienjarige merrie Easy Going (v. Lasino) binnen 36,61 seconden zonder fouten over de eindstreep. De Britse Yazmine Pinchen sleepte de derde plaats in de wacht met Van de Vivaldi (v. Vivaldi van de Kempel).

Albert Zoer mocht met Sam (v. Calvados) ook terugkomen in de barrage. Daarin liet de combinatie één balk vallen, goed voor de elfde plaats. Wesley Heijdens eindigde met Dallas du Domaine Z (v. Darco) als 44e.

Momenteel wordt er op vijfsterrenniveau een 1,55 m-rubriek verreden in Parijs en later vanavond staan nog twee 1,45 m-rubrieken op het programma.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.