Ga naar hoofdinhoud

Sanne Thijssen: ‘Ulena bedankt’

Sanne Thijssen maakte vorige week bekend dat Ulena (v. Baloubet du Rouet) van haar pensioen mocht gaan genieten. “Ik heb er wel een traantje om moeten laten, maar Ulena raakte half april geblesseerd. De veearts kon het wel opgelost krijgen, maar dan zou ze al 18 jaar zijn voordat ze weer terug op niveau is", aldus Thijssen over de topmerrie. Op haar Facebook-pagina bedankt de amazone Ulena, die vorig jaar de Derby van Eindhoven won.

Sanne Thijssen: “Na 2,5 jaar een team te hebben mogen vormen met Ulena, is nu haar wel verdiende pensioen aangebroken. Dankzij Ulena klommen we van een plaats ergens in de 1000 naar plaats nummer 76 op de Wereldranglijst. Ulena wist in 2,5 jaar tijd in maar liefst 47 ranking proeven een top 10 klassering te behalen en dan nog niet gesproken hebben over alle andere talloze rubrieken.”

Jongste winnares

“Dankzij Ulena mag ik mezelf de jongste winnares van de Eindhoven derby ooit noemen. Ook in mijn allereerste internationale Grote Prijs wist Ulena ons al meteen naar een tweede plaats te strijden, daarom wil ik deze merrie echt enorm bedanken voor alles wat ik met haar heb mogen winnen en dat ik toch nog 2,5 jaar van haar heb mogen genieten. Ulena bedankt!’

Bekijk hier het interview met Sanne Thijssen na haar overwinning in de Derby.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook