Ga naar hoofdinhoud

Schröder wint Borek prijs

Zojuist zette Gerco Schröder met Zamora in Den Bosch de Borek prijs, een parcours over 1.40m direct op tijd op zijn naam. Hij reed de tienjarige merrie foutloos rond in 59.72 seconden.

Zwitser Steve Guerdat nam de tweede plaats in beslag door met de achtjarige Catalina CH het parcours rond te komen in 62.20 seconden. De derde plaats was voor de Ier Denis Lynch en Coulisa, zij klokten af op 62.99 seconden, gevolgd door de Duitser Markus Ehning, die met de achtjarige hengst Singular LS La Silla een tijd neerzette van 64.08 seconden.

Op de vijfde plaats eindigden Jeroen Dubbeldam en All in One L met 68.08 seconden op te klok.

Klik hier voor alle uitslagen

Liveblog Indoor Brabant

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook