Ga naar hoofdinhoud

Shortlist springen VS bekend gemaakt

De United States Equestrian Federation (USEF) heeft bekend gemaakt welke tien springruiters kans maken op een plek in het Amerikaanse team voor de Olympische Spelen in Rio. Deze ruiters moeten zich de komende maanden op een aantal wedstrijden bewijzen om te bepalen wie de VS uiteindelijk mogen vertegenwoordigen.


De volgende ruiters zijn geselecteerd:
– Lucy Davis met Barron
– Margie Engle met Royce
– Kent Farrington met Gazelle of Voyeur
– Lauren Hough met Ohlala
– Reed Kessler met Cylana
– Laura Kraut met Deauville of Zeremonie
– Beezie Madden met Breitling LS, Quister, Simon of Cortes C
– Todd Minikus met Babalou
– Callan Solem met VDL Wizard
– McLain Ward met HH Azur of Rothchild

Op de wedstrijden in La Baule, Rome, St. Gallen en Rotterdam (allemaal tussen 12 mei en 26 juni) zullen deze ruiters en paarden zich moeten bewijzen.

Bron: De Paardenkrant-Horses.nl/usefnetwork.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook