Ga naar hoofdinhoud

Thuisoverwinning in 1.45m Antwerpen

Sven van Dijck en Vici R legden zojuist voor thuispubliek beslag op de eerste plaats in de tweesterrenrubriek over 1.45m in Antwerpen. De Belgische ruiter zette in de barrage de snelste tijd neer met de Darco-zoon, die hij sinds begin dit jaar weer onder het zadel heeft en verwees de Fransman Philippe Rozier naar de tweede plaats. Stefanie van den Brink was met de 23-ste plaats goed voor het beste Nederlandse resultaat.

Rozier kwam met Unpulsion de la Hart in 36.31 seconden aan de finish en dat was net iets sneller dan Zoe Conter, die met Zeta di Sabuci in 36.39 seconden finishte en derde werd.

Marc Bettinger en Balouzino finishten met 36.86 seconden op de klok, waarmee het Duitse duo vierde werd en de top  werd compleet gemaakt dorr Tiffany Foster met Brighton. De Canadese amazone stuurde de tienjarige KWPN-ruin in 37.15 seconden over de eindstreep.

Van den Brink en de tienjarige Baronescha kwalificeerden zich met vier strafpunten in de basisomloop niet voor de barrage en eindigden op de 23-ste plaats. Ook Anne-Liza Makkinga hield de lei niet schoon met Waikiki en kwam met acht strafpunten uit op de 37-ste plek.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook