Ga naar hoofdinhoud

Tweede overwinning voor Daniel Deusser

Daniel Deusser
In het jachtspringen domineerden de ruiters van Stephex Stables. Daniel Deusser boekte zijn tweede overwinning vanavond op Jumping Mechelen, zijn stalgenoot Eiken Sato werd tweede voor de Oostenrijker Robert Puck. Jur Vrieling behaalde een keurige zesde plaats, Harrie Smolders werd twaalfde.

In het jachtspringen over 1.45m nam de Japanner Eiken Sato de leiding met Othello de Lusse (v. Quercus du Maury) in 61.43 seconde en even daarna was het Daniel Deusser die met Mouse nog meer dan een seconde sneller “rondvloog” (60.06 sec). Voor de Duitse kampioen en zijn Holsteiner ruin Mouse van Limbus was het al de tweede overwinning in Mechelen, met deze overwinning staat Daniel stevig aan de leiding van het klassement voor beste ruiter van het   concours. Robert Puck legde het parcours af in 62.63 seconde met de KWPN-er Glock’s Ambelina JB, een merrie van Berlin.

Jur Vrieling startte de tienjarige Lux merrie Km Wish en met zijn zesde plaats won hij nog 1292.50 euro. Harrie Smolders met Exquis Powerfee (v. Fedor) zat met de twaalfde plek nog net in het prijzengeld.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook