Ga naar hoofdinhoud

Van Rijswijk wint Medium Tour Finale in Vragender

Archieffoto Sabrina van Rijswijk

Twaalf van de bijna zestig combinaties, die zojuist deelnamen aan de Small Tour finale in Lichtenvoorde, mochten terugkomen voor de barrage van dit parcours over 1.35m. Sabrina van Rijswijk eiste de zege op in deze rubriek met Jackson v. Bisschop.

Niels Knape was halverwege de jump-off de eerste die de lei schoon wist te houden. Met de negenjarige schimmelmerrie Butterfly zette Knape een foutloze rit neer in 34.48 seconden.
Direct daarna mocht Sabrina van Rijswijk van start met de zesjarige Jackson v. Bisschop. Dit duo gaf een beetje extra gas en klokte foutloos af op 29.39 seconden.

Jesper Romp wist ook wat hem te doen stond met Barista SFN. Hij wist niet onder de tijd te komen van Van Rijswijk, maar stuurde de negenjarige dochter van Harley VDL foutloos rond in 31.51 seconden, wat hem uiteindelijk de vierde plaats opleverde.
Johan-Sebastian Gulliksen stuurde zijn veertienjarige Urval ook zonder fouten rond. De Noor was met de KWPN-er in 35.76 seconden goed voor de laatste foutloze tijd en werd zesde achter Niels Knape.

Marc Boes deed ook een beste poging om de tijd van Van Rijswijk te kloppen, maar moest met een foutloze tijd van 29.64 seconden met Chuck Berry de Nederlandse amazone toch voor laten gaan.
Johannes Ehning en Coraggiosa gingen als een van de laatste combinaties van start. het Duitse duo bleef foutloos, maar moest met een minimaal verschil van 0.03 seconden genoegen nemen met de derde plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook