Ga naar hoofdinhoud

Vincent Voorn net naast podium in Small GP Vejer

Op de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera kwam gisteren Guy Williams met Casper de Muze aan kop in de Small Grand Prix. Na een spannende barrage kwam Vincent Voorn amper een tel te kort voor een podium plek. Met Quinlan werd hij vierde achter Billy Twomey en Katharina Offel.

De Italiaanse parcoursbouwer Uliano Vezzani had een pittig parcours neergezet. Veertien van de 80 combinaties bereikten de barrage en maakten er een spannende strijd van.

Snelle start

Al vroeg in de barrage zette de Brit Guy Williams op de vijftienjarige Casper de Muze (v. Triomphe de Muze) een snelle foutloze rit neer. Zijn tijd van 34,05 seconden werd door niemand benaderd. Billy Twomey kwam op ruim een seconde (35,44) met Kimba Flamenco (v. Je t’aime Flamenco) en werd tweede. De Ier rijdt achtjarige ruin op de Sunshine Tour voor het eerst internationaal.

Vier honderdste

In het zadel van Z Canturana (v. Canturo) pakte Katharina Offel de derde plaats, zij reed de barrage in 35,89 seconden. Op vier honderdste volgde Vincent Voorn met de zoon van Quidam’s Rubin, Quinlan. De top vijf werd vol gemaakt door Matthew Sampson met de Clinton-merrie Ebolensky. Ook Sampson debuteerde met de achtjarige KWPN’er op de Sunshine Tour.

Balk voor Van de Pol

Henk van de Pol reed Audi’s Dutch Design (v. Dollar dela Pierre) in de barrage maar kreeg en balk en moest met de tiende plek genoegen nemen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron World of Showjumping/Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook