Ga naar hoofdinhoud

Vindicat W weer succesvol onder Springsteen

Foto Lonneke Ruesink

Jessica Springsteen heeft afgelopen weekend, na vier maanden wedstrijdpauze, weer gestart met de KWPN-er Vindicat W op Holiday & Horses CSI-W 2* in Wellington. In de Grand Prix werd ze derde.

Springsteen is bezig aan haar laatste jaar aan de Duke University en heeft volop tijd besteed aan haar studie. In die periode hebben Nick Skelton en zijn partner Laura Kraut de zoon van Guidam gestart om wedstrijdritme te behouden.

Holiday & Horses was weer de eerste wedstrijd voor Springsteen en Vindicat en met de derde plek was Jessica dol gelukkig: “Hij sprong ongelooflijk goed vanavond!” De Grand Prix werd gewonnen door Charlie Jacobs met Flaming Star voor de Engelsman Tim Gredley en Unex Chamberlain Z. Todd Minikus werd met de Nairobi-zoon Uraguay negende en Karen Polle reed ook een KWPN-er in de prijzen, op With Wings (v. Larino) werd ze twaalfde.

Bron Horses/KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook