Ga naar hoofdinhoud

Yves Houtackers grossiert in linten

YvesHoutackers, hier met Cran Corrado. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de Spaanse zon-touren reed Yves Houtackers zich met verschillende paarden al meerdere keren in de prijzen. Op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva was hij vandaag met Gracieuza H (v. Namelus R) de beste bij de zesjarigen. Daarnaast stuurde hij Ginger Ale (v. Tyson) naar de zevende prijs.

In het tweefasenparcours over 1,30 m noteerde Houtackers met Gracieuza H de snelste tijd van 41,42 seconden. Bronislav Chudyaba sloot aan op de tweede plaats. De Slowaak reed Gijanta (v. Ukato), net als Gracieuza H een KWPN-merrie, in 43,29 seconden over de finish.

Willem Greve

De tijd van 44,70 van de Ier Michael G Duffy met de KWPN-ruin Goldeneye (v. Back Gammon) leverde de derde plek op, voor Willem Greve die vierde werd met Garant (v. Warrant).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook