Ga naar hoofdinhoud

Thuiszege in 1.45m Bordeaux

Patrice Delaveau en Carinjo HDC Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl
Patrice Delaveau en Carinjo HDC waren in Bordeaux zojuist absoluut de snelsten. Het duo kwam in 55.26 seconden foutloos aan de finish van deze vijfsterrenrubriek en dat was bijna een seconde sneller dan Steve Guerdat, die tweede werd in dit parcours over 1.45m. Harrie Smolders was de beste Nederlander, hij werd elfde.

Guerdat en de tienjarige Albfuehren’s Happiness kwamen foutloos aan de finish in 56.21 seconden en dat leverde het Zwitserse duo de tweede plaats op. Landgenoot Paul Estermann werd derde in het zadel van Castlefield Eclipse, hij passeerde de eindstreep in 57.98 seconden.

Jerome Guery en Ginnis van’T Geyzeven eindigden op de vierde plaats met een foutloze rit in 58.59 seconden en de Zweed Henrik von Eckermann maakte met Yajamila in 59.11 seconden de top 5 compleet.

Smolders en de goedgekeurde BWP-hengst Emerald zorgden voor het beste Nederlandse resultaat. Het duo kreeg één strafseconde en eindigde op de elfde plek.
Ook Maikel van der Vleuten en Delina wisten niet binnen de toegestane tijd te finishen, zij kregen twee strafpunten en eindigden net buiten de prijzen op de dertiende plaats. Eric van der Vleuten kwam in deze rubriek ook aan de start. Hij zadelde Verdi III, maar kreeg vier strafpunten en moest genoegen nemen met de 22-ste plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.