Ga naar hoofdinhoud

Vierde plaats voor Smolders in GP Monaco

Harrie Smolders met Cas 2 Foto CsioRoma - MGrassia

Harrie Smolders en Cas 2 (v. Indoctro) zijn vierde geworden in de GP van de GCT in Monaco. Het duo realiseerde de snelste tijd, maar zag helaas ook een balk in het zand ploffen. De zege ging daardoor naar Shane Breen op de BWP'er Ipswich van de Wolfsakker (v. Glock's London). Met ook nog Denis Lynch op drie, vierden de Ieren feest in de mondaine stadsstaat.

Zoals wel vaker werd het kaf van het koren gescheiden in de basisomloop van de GP. Slechts zes combinaties kwamen zonder kleerscheuren in de barrage terecht.

Ieren aan zet

Daarin was Breen dus de snelste, voor de Italiaan Alberto Zorzi op Fair Light van ’t Heike (v. Vigo d’Arsouilles), ook al een BWP’er. Denis Lynch en Bella Baloubet (v. Baloubet du Rouet) sloten aan op de derde plaats.

Lage landen

Harrie Smolders en Jérôme Guéry (Celvin, v. Raphael) verdedigden de eer van de lage landen en stonden op de vierde en vijfde plaats respectievelijk. Pius Schwizer en Chidame Z (v. Chippendale Z) waren de zesde en laatste combinatie in de barrage.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: Paardenkrant-horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook