Ga naar hoofdinhoud

Winst voor Bennie Wezenbergs G & C Arrayan

Carlos Lopez en G&C Arrayan (v.Baloubet du Rouet) Foto: Stefano Grasso/LGCT

De 1.50 m-proef op de Longines Masters in Parijs werd vanavond een prooi voor Carlos Enriquez Lopez Lizarazo. De pijsnelle Columbiaan - ook bekend van het toppaard Admara - liet de thuisrijders Julien Epaillard (Toupie de la Roque) en Roger Yves Bost (Castle Forbes Vladimir) achter zich.

Bennie Wezenberg uit IJsselmuiden  fokte G & C Arrayan (v. Baloubet du Rouet), die aanvankelijk een topcarrière doorliep onder de Spanjaard Sergio Alvarez Moya.

Zeven combinaties meldden zich voor de zwaarste proef van deze dag. Onder hen niet Maikel van der Vleuten, die met de KWPN-hengst Edinburgh (v. Vleut) een balk en een tijdfout kreeg.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook