Ga naar hoofdinhoud

WK Lanaken: 80 foutlozen tweede onderdeel vijfjarigen

Elton John

Na het vandaag verreden tweede onderdeel van het WK in Lanaken is bekend geworden welke 44 vijfjarige springpaarden mogen terugkomen voor de finale op zondag. Onder hen de KWPN-goedgekeurde hengst Elton John TN (v. Clearway) en acht andere KWPN'ers.

35 combinaties bleven zowel gister als vandaag foutloos en staan gedeeld eerste in het tussenklassement. Dat betreft de KWPN-goedgekeurde hengst Elton John TN (v. Clearway) onder Hanno Ellermann, Extra Special (v. Andiamo), Eurvette O (v. Douglas) onder Emilia Kerimaa, Esme (v. Numero Uno) onder Anouk de Ruijter, Earley v. (Harley VDL) met Maikel van Mierlo, Enterprise (v. Chocoprince) eveneens gereden door Maikel van Mierlo en Emil (v. Amadeus).

Ook de Diarado-dochter Evita heeft zich onder Amanda Landeblad gekwalificeerd voor de finale, evenals El Greco prok (v. Diarado) onder Bart van der Maat.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses/KWPN.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook