Ga naar hoofdinhoud

Tinne Vilhelmson draait de rollen om in WDM Palm Beach

Tinne Vilhelmson met Don Auriello
Tinne Vilhelmson-Silfvén met Don Auriello. Foto Lonneke Ruesink

Tinne Vilhelmson-Silfven won afgelopen zaterdagavond de Kür van de World Dressage Masters Palm Beach. Met haar Don Auriello (v. Don Davidoff) reed ze naar 84,075%, een persoonlijk record. De tweede plek ging naar Patrik Kittel met Scandic (v. Solos Carex), die vrijdag de Grand Prix nog won.

Kittel en Scandic scoorde 82,525% en eindigde zo voor Steffen Peters. Hij reed zijn veelbelovende Legolas (v. Laomedon) naar een mooi derde plek met 80,175%. Op gepaste afstand volgde de nummer vier, Heather Blitz. Zij scoorde 74,900%. Vijfde werd Lars Petersen met 73,925%.

De Nederlander Hans Peter Minderhoud was ingeschreven voor de Kür, maar zijn Whitney van ’t Genthof (v. Ferro) werd teruggetrokken van deelname. Het paard had wat lichte problemen. In de plaats van de Kür gaf Minderhoud een mooie, speciale demonstratie met Edward Gal’s paard Next One. Gal trok zich vrijdag al terug uit de WDM vanwege ziekte.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses / Eurodressage.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook