Ga naar hoofdinhoud

Anky: ‘Rio met Bon Bravour niet haalbaar’

Exclusief
Iedereen hoopte stiekem dat Anky van Grunsven met Bon Bravour als een duveltje uit een doosje tevoorschijn zou komen in de strijd om een ticket naar de Olympische Spelen. Van Grunsven zelf liet vandaag aan de Paardenkrant-Horses.nl weten dat we daar niet te hard op moeten rekenen.

“Rio leek mij met Bon Bravour sowieso al geen haalbaar doel. Ik ben wel ijverig met hem aan het rijden, maar ik haal Rio niet, het is niet realistisch. En ik heb daarnaast ook niet het gevoel dat ik iets móet” vertelt de amazone.

“Iedereen anders is er steeds véél meer mee bezig dan ik, lijkt het wel. Ik maak me er ook niet druk om, ik ben gewoon lekker met hem aan het rijden en we zien het wel. Als Bon Bravour Lichte Tour-klaar is gaat hij wel een keer wedstrijden lopen.”

Van Grunsven schiet in de lach en zegt: “En dan ga ik eerst lekker kleine wedstrijdjes rijden!  Ik ben ook druk met andere dingen. Ik moet er wel erg om lachen; ik heb één filmpje van hem op Facebook gezet en dan denkt iedereen gelijk dat we Grand Prix gaan rijden. Maar als je één appuyement kunt rijden, rijd je nog lang geen proef.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Eén reactie op “Anky: ‘Rio met Bon Bravour niet haalbaar’

  • marcel dufour

    Dit is precies de juiste instelling van Anky. Het moge duidelijk zijn dat ze louter aan het genieten is van het rijden en trainen op zich en dat het voor haar plezier ervaring niets uitmaakt of het toneel thuis is of Rio.
    Volgens mij is die instelling precies de route die naar nieuw succes zal gaan leiden op den duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.