Beide KWPN-directeuren op non-actief

Johan Knaap, KWPN-directeur.

Het KWPN-bestuur heeft zowel directeur Fokkerij & Innovatie Johan Knaap als directeur Communicatie & Bedrijfsvoering Emiel Nijhoff op  non-actief gesteld. Eerder meldde het KWPN dat voormalig bestuursvoorzitter Siem Korver zijn opdracht om de ruziënde directeuren weer bij elkaar te brengen voortijdig had teruggeven.

Het KWPN-bestuur heeft het personeel en de Ledenraad geïnformeerd over de ontstane situatie. Volgende week worden nadere mededelingen verwacht over het arbeidsconflict dat het KWPN-kantoor al geruime tijd teistert.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
6 reacties op Beide KWPN-directeuren op non-actief
 1. 1

  Als we van die Knaap af kunnen komen dan kan de vlag uit voor de leden!!! …ook al zal het een berg geld kosten

 2. 2

  Als de wind goed staat en goed luisteren kunnen we de Belgen en Duitsers horen lachen…

 3. 3

  Veel eerder moeten gebeuren die knaap op nonaktiief zetten

 4. 4

  Het heeft ons allemaal al miljoenen gekost als leden die nutteloze onderzoeken van dhr. Knaap, hopelijk gaat hij er nu niet nog een keer met veel centen van de leden vandoor!

 5. 5

  Vooral aan Nijhof missen we niets, een man zonder buitenlandse connecties die onterecht opgehemeld werd.

 6. 6

  Op het beleid dat afgelopen jaren door het KWPN is gevoerd is een bekende uitspraak van toepassing: een zeven omringt zich met zesjes, terwijl een negen op zoek gaat naar tienen!
  Het wordt tijd dat nu een negen de plek van deze heren inneemt.