Van den Broek wint in Opglabbeek

In de twee sterren-wedstrijd over 1,30 meter kwam Monique van den Broek als beste uit de strijd. Met Bea van de Helle (v. Castelino van de Helle) zette ze in 30,44 seconden de snelste tijd neer over twee fasen. In 31,36 seconden volgde de Belg Niels Fockaert met Ismira van den Aard (v. Kashmir van het Schuttershof).

Ook de derde prijs werd meegenomen naar Nederland. Robbert Ehrens stuurde Baratino E (v. Cartano) in 32,78 foutloos door de twee fasen. Hij was samen met Van den Broek ook de enige twee starters voor Nederland in deze rubriek.

Plaats nummer vier werd weer bezet door een Belgische combinatie. Namelijk Pieter Dejager met Elando CT (v. Diarado). De vijfde prijs was voor Volha Charnyshova met Evelien van Wassenhove (v. Orlando).

1,35 meter

Vanmorgen deden de Nederlanders in het 1,35 meter ook goede zaken. Het beste resultaat werd neer gezet door Michel Hendrix met Alaska (v. Asca Z). Het duo moest zijn meerdere erkennen Chloe Aston met Amigo T (v. Padinus). Die de snelle tijd van 52,42 seconden neer zetten. Met een tijd van 54,64 seconden volgden Hendrix en Alaska op een tweede plek. Met Diva HX (v. Indoctro) won Hendrix ook nog een vijftiende prijs. Patrick Lemmen bemachtigde met Donanso (v. Vingino) een dertiende prijs.

Klik hier voor de uitslag van het 1,30 meter.

Klik hier voor de uitslag van het 1,35 meter.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.