Ga naar hoofdinhoud

Cajados en Embassy II door VDL Stud aangeboden

De Casall-zoon Cajados wordt in 2013 beschikbaar gesteld door de VDL Stud te Bears. Cajados is onder meer in Bayern goedgekeurd en behaalde daar al eens hoge punten voor het verrichtingsonderzoek. Ook het springfenomeen van Hans-Dieter Dreher, Embassy II (v. Escudo I), zal het komende jaar aangeboden worden door de VDL Stud. Hij is via diepvriessperma beschikbaar.

Cajados werd bij de VDL Stud geboren en staat nu in Duitsland ter dekking bij hengstenstation Holzeder. Via de VDL Stud is er wel sperma van Cajados te bestellen. De Casall-zoon kreeg bij het verrichtingsonderzoek onder meer een 9,5 voor het springen tijdens de training en een 9 voor de galop tijdens de training. Bij het examen kreeg hij voor beide onderdelen respectievelijk een 9 en een 8,5. Van de gastruiter ontving de hengst uit de stam van Caretino (v. Caletto II) een 9 voor rijdbaarheid.

Embassy II stond recentelijk op nummer één van de Duitse ranking voor springpaarden. Op de WBFSH-ranking van 2012 staat Embassy II op een elfde plaats, vanwege de vele successen die hij met zijn ruiter Hans-Dieter Dreher boekte.

Klik hier voor een video van Cajados.

Bron: Horses / VDL Stud

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook