Ga naar hoofdinhoud

Cajados en Embassy II door VDL Stud aangeboden

De Casall-zoon Cajados wordt in 2013 beschikbaar gesteld door de VDL Stud te Bears. Cajados is onder meer in Bayern goedgekeurd en behaalde daar al eens hoge punten voor het verrichtingsonderzoek. Ook het springfenomeen van Hans-Dieter Dreher, Embassy II (v. Escudo I), zal het komende jaar aangeboden worden door de VDL Stud. Hij is via diepvriessperma beschikbaar.

Cajados werd bij de VDL Stud geboren en staat nu in Duitsland ter dekking bij hengstenstation Holzeder. Via de VDL Stud is er wel sperma van Cajados te bestellen. De Casall-zoon kreeg bij het verrichtingsonderzoek onder meer een 9,5 voor het springen tijdens de training en een 9 voor de galop tijdens de training. Bij het examen kreeg hij voor beide onderdelen respectievelijk een 9 en een 8,5. Van de gastruiter ontving de hengst uit de stam van Caretino (v. Caletto II) een 9 voor rijdbaarheid.

Embassy II stond recentelijk op nummer één van de Duitse ranking voor springpaarden. Op de WBFSH-ranking van 2012 staat Embassy II op een elfde plaats, vanwege de vele successen die hij met zijn ruiter Hans-Dieter Dreher boekte.

Klik hier voor een video van Cajados.

Bron: Horses / VDL Stud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.