Ga naar hoofdinhoud

Chris Pratt grootverdiener met Casantos zoon

Archiefbeeld Chris Pratt Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Een overwinning afgelopen zondag in de Grote Prijs van Thermal en een derde prijs in het hoofdnummer van vrijdag heeft de in Californië wonende Canadees Chris Pratt een aardig zakcentje opgeleverd. 

De 46-jarige Pratt zadelde voor beide proeven Edena’s Basantos, een tienjarige zoon van Casantos die hij tijdelijk uitbrengt op verzoek van de Belgische ruiter Eddy Sepul. En dat het klikt werd vrijdag al duidelijk, toen het duo een derde plaats en 13.000 dollar bemachtigde in de Purina Nutrion Grand Prix, die gewonnen werd door Rich Fellers met Lux Lady.

Maar het succes van vrijdag bleek slechts de opmaat naar een overwinning in de met 350.000 dollar gedoteerde Grote Prijs. Elf van de 31 deelnemers mochten terugkomen voor hun barragerit, en Chris Pratt was de snelste van de acht foutloze barrageritten en mocht een aantrekkelijke cheque in ontvangst nemen. Wil Simpson werd met E-Unanime de la Haie , een dochter van Corland, tweede voor Nayel Nassar met de Lordanus nazaat Lordan en Karl Cook die voor deze proef de KWPN’er Basimodo zadelde.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook