Ga naar hoofdinhoud

Delaveau dit keer weer nummer één

Foto Lonneke Ruesink
Fransman Patrice Delaveau heeft een zeer succesvol concours in Hong Kong tot nu toe. Gisteren werd hij tweede in de Speed Challenge en won hij de openingsrubriek en vandaag won hij het 1,50m in Hong Kong. Met Lacrimoso (v. Landjunge) was hij in de winning round foutloos in 38,42 seconden en nam zo ruim 40.000 dollar mee naar huis.

De Duitser Marcus Ehning reed zijn tienjarige Cornado NRW (v. Cornet Obolensky) naar een tweede plek en streek zo 24.500 dollar op. Edwina Tops-Alexander stuurde de KWPN-goedgekeurde Guccio (ex Vleut, v. Quick Star) naar een derde plek en stak ruim 18.000 dollar in haar zak. Denis Lynch was met All Star (v. Argentinus) de vierde en laatste foutloze in de winning round en nam 12.250 dollar mee naar huis.

Delaveau won vandaag overtuigend door met 38,42 seconden de concurrentie ruimschoots voor te blijven. Ehning had 40,77 seconden nodig met zijn imponerende schimmel. Tops-Alexander en Lynch waren wel aan elkaar gewaagd. De Australische amazone finisthe in 42,34 seconden, net voor de Ier in 42,36 seconden.

De Nederlanders waren niet zo succesvol in het 1,50m. Gerco Schröder kreeg met Seoul (v. Thunder van de Zuuthoeve) acht strafpunten en Marc Houtzager met Sterrefhof’s Uppity (v. Guidam) twaalf strafpunten.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook