Dubbeldam zevende in 1,50m Monaco

Jeroen Dubbeldam eindigde gisteren met de tienjarige Paladin de Laume op een zevende plek in het 1,50m in Monaco. De overwinning op het prestigieuze concours was voor Scott Brash met Bon Ami (v. Pavarotti vd Helle). De Italiaan Juan Carlos Garcia werd tweede, gevolgd door Lauren Hough.


In een razendsnelle tijd van 65,22 seconden snelde Brash naar de overwinning met zijn BWP’er. Garcia finishte in 65,63 seconden. Lauren Hough was ruim een seconde langzamer en ging met Ohlala (v. Orlando) in 66,72 seconden over de eindstreep.

Vierde werd Christina Liebherr en vijfde de Amerikaanse Jessica Springsteen. De dochter van de bekende zanger zadelde Peter Charles’ olympiër Vindicat W (v. Guidam). Zesde werd Rolf-Göran Bengtsson met Casall Ask (v. Caretino). Dubbeldam werd zevende met de zoon van de Narcos II-zoon Verdi.

Gisteren werd ook een 1,45m verreden over twee fasen in Monaco. De overwinning was voor Richard Spooner en tweede werd Denis Lynch. Henk van de Pol zorgde met een zesde plaats voor het beste Nederlandse resultaat.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.