Ga naar hoofdinhoud

DVB Foundation steunt therapeutisch paardrijden

DVB Foundation. Foto: DigiShots
De DVB Foundation, die zich richt op het ondersteunen van paardrijden voor gehandicapten, heeft schenkingen gedaan aan vier maneges voor therapeutisch paardrijden. Ook vorig jaar mochten vier maneges donaties van de stichting in ontvangst nemen. 

De vier maneges waar Coby, Marlies en Marrigje van Baalen ambassadeur van zijn, hebben van de DVB Foundation een eindejaarsgift ontvangen. De Prins Willem-Alexander Manege (Amsterdam), de Prinses Maxima Manege (Den Dolder), Stichting Bio Kinderrevalidatie (Arnhem) en Het Paardrijk (Berlicum) ontvangen deze giften als steun bij hun werk voor ruiters met een beperking. DVB Foundation en deze vier maneges delen het gemeenschappelijk doel om nog meer ruiters met een beperking blij te kunnen maken met het contact met een paard.

De donaties worden onder andere besteed aan de adoptie van geschikte paarden voor gehandicapten, een westernzadel dat wordt ingezet bij therapie voor autistische kinderen, veiligheidshelmen voor de veiligheid en vervanging van de Fjorden voor het huifbedrijden, omdat de huidige Fjorden te oud worden.

Bron: Horses/DVBFoundation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.