Ga naar hoofdinhoud

Eric van der Vleuten vijfde in Medium Tour

Terwijl vanmiddag op het hoofdterrein in Valkenswaard de Global Champions tour werd verreden, was in de tweede ring een twee-sterren Medium tour proef. Een 1.40m parcours direct op tijd. De Amerikaanse Abigail Mc Ardle met Cosma 20 won en Eric van der Vleuten was de beste Nederlander op de vijfde plek.

Mc Ardle en Cosma reden een zeer snelle tijd van 56.97 seconde. De anderen kwamen niet in de buurt. Johannes Ehning met Cayenne werd tweede (59.72 sec) en Eric Lamaze op Cristalina derde (63.44 sec). Eric van der Vleuten reed VDL Groep Alitta naar een keurige vijfde plaats en Aniek Poels werd elfde met Athena.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook