Ga naar hoofdinhoud

Gingras wint de kwalificatie voor GP

Doron Kuipers hier met Baileys.
Met een voorsprong van 1.75 seconden eiste de Canadese Elizabeth Gingras overtuigende de overwinning op in Gijón. Dit deed ze met haar Belgisch gefokte Coup de Chance. De tweede plaats was voor Abdullah Al Sharbatly met, de eerder door Niels Bruynseels uitgebrachte, Domingo. Deze combinatie zette een tijd neer van 61.62 seconden. 

Op de derde plaats mocht Sameh El Dahan opstellen met de KWPN-er WKD Diva. De Mexicaan Alberto Michan met Gigolo van de Broekkant namen de vierde prijs mee naar huis. Joe Whitaker had met Lola V een betere dag dan gisteren. Zij noteerden met een tijd van 62.96 seconden de vijfde plaats.

Goed gevulde prijzenpot.

In de kwalificatie voor de Grote Prijs van morgen was de prijzenpot goed gevuld. Namelijk maar liefst €33.360,- te verdelen over de zestien prijswinnaars van deze 1.50m-rubriek. Ook twee Nederlandse ruiters mochten een graantje meepikken uit deze prijzenpot. Doron Kuipers was met Baileys op dreef. Met een tijd van 64.04 seconden waren zij goed voor de zevende prijs. Johnny Pals met Fernando eindigden op een 15e plaats.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook