Ga naar hoofdinhoud

Hanley begint aan comeback

Foto Lonneke Ruesink

Na bijna twee jaar maakt de Ier Cameron Hanley zijn comeback in de wedstrijdring. Op zijn Facebook-pagina liet Hanley weten niet te kunnen wachten om weer aan de start te verschijnen.

In de vroege zomer van 2011 kreeg Hanley een ongelukkig ongelukje terwijl hij speelde met zijn kinderen. Toen hij hiervoor werd geopereerd, leidde de operatie tot kritieke toestand en nog meer operaties.

Bron: Horses / Worldofshowjumping.com

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook