Ga naar hoofdinhoud

Jonge Bertram Allen pakt 1,50m Millstreet

De piepjonge Bertram Allen heeft gisteren het 1,50m in Millstreet gewonnen. Hij reed de Heartbreaker-zoon Romanov, die eerder door eigenaar Billy Twomey gereden werd.


De Whitakers namen plaats twee en drie in. Niet de oude garde van John en Michael Whitaker, maar William en Steven Whitaker stonden op het podium. Met Upperclass (v. Concorde) werd William tweede en met City Banking (v. Casall) werd Steven derde.

De jonge Ier Bertram Allen hoef je het barrage rijden niet meer te leren. In 44,26 seconden liet hij de Whitakers en de Britse Holly Gillot het onderspit delven in de barrage. William Whitaker bleef met 44,34 seconden wel erg dicht in de buurt.

Guy Williams reed ook bijzonder goed in de 1,50m-rubriek. Met Bijou van de Vijfheide (v. Darco) werd hij zesde en met zijn eigen Belinka van het Overlede Goed (v. Skippy II) werd hij zevende.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook