Ga naar hoofdinhoud

Laatste rit voor Tim Hendrix met Very Nice

Laatste rit Tim Hendrix met Very Nice.

Op de klanken van 'Someone like you' van Adele verliet Tim Hendrix zojuist de piste van Equestrian Centre de Peelbergen. De ruiter uit Baarlo reed zijn laatste rit met de veertienjarige Very Nice. De ruin van Cantos bracht vele overwinningen voor Hendrix, die van het aanwezige publiek een welverdiend applaus kreeg.

In zijn carrière won de door P. van de Tillaart uit Veghel gefokte Very Nice drie CSI2* Grote Prijzen voor zijn ruiter. Die van Opglabbeek, Neeroeten en Roosendaal. Daarnaast nam het duo deel aan landenwedstrijden in La Baule en Hickstead.

“Ik heb dit paard acht jaar lang mogen rijden en hij heeft mij alleen maar plezier gebracht. Als alle paarden zo’n instelling hadden als dat hij heeft, dan was ieder paard rijden een genot. Ik heb veel mooie herinneringen aan hem, niet alleen samen met mijn neef Michel deelnemen in de landenwedstrijd van Hickstead, maar ook dat we drie jaar geleden in het laatste onderdeel op het NK in Mierlo als enigste dubbel nul wisten te blijven. Dit jaar heb ik na Samorin de knoop doorgehakt dat ik hem niet meer in zou plannen voor het eind van het buitenseizoen. Very Nice kan een andere jonge ruiter nog veel leren, dus is dat zijn volgende verdienste”, sluit Hendrix tevreden af.

Bron: Equitext / Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook