Ga naar hoofdinhoud

Marathon via livestream te volgen

Rudolf Pestman - Diesel
Rudolf Pestman met Diesel

Het tweede onderdeel in het WK enkelspan mennen, de marathon, is via het FEI Youtube-kanaal live te volgen. In de omgekeerde uitslag van de dressuur zullen de enkelspanmenners starten in de zeven hindernissen die het WK telt.

Normaliter telt een WK-marathon acht hindernissen, maar vanwege de overvloedige regenval van gisteren heeft de organisatie hindernis 5 uit het traject geschrapt.

Oranje teamleden Saskia Siebers en Rudolf Pestman starten om respectievelijk 14.35 en 15.25 aan hun wegtraject beginnen. Individuele deelnemers Eline Houterman en Anniek Schuiling starten eerder; om 13.45 en 14.25.

Druk

De druk op Siebers en Pestman is hoog. Omdat Wilbrord van den Broek gisteren is uitgesloten tellen de beide marathonresultaten  sowieso mee voor de landenwedstrijd.  Momenteel neemt Nederland hierin de zesde plaats.

Bekijk via Hoefnet alle starts en uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook