Ga naar hoofdinhoud

Military Boekelo live te volgen

De Military Boekelo ging vandaag de tweede dag in met het onderdeel dressuur. De Nederlandse deelnemer Tim Lips is op de tweede plaats geëindigd. Hij scoorde 73,91 procent met Bayro.  Het Nederlandse team met Bettina Hoy als coach staat voorlopig op de zevende plaats. Het team van Nieuw-Zeeland gaat aan de leiding. Morgen staat de cross op het programma. 

De Chinese eventingruiter Alex Hua Tian gaat voorlopig aan de leiding met Don Geniro. 

In het individuele klassement is Alice Naber-Lozeman 30e geworden met ACSI Peter Parker. Met haar tweede paard ACSI Zamzam werd ze 44e. Renze Kroeze kwam op de 34e plaats terecht met Henri Z. Sanne de Jong staat met Enjoy op de 58e plaats. Jordy Wilken staat op de 75e plek met Chapeau Spirit. De Nederlandse deelnemers Jan van Beek werd 89e met Diamond Lancer en Althea Bleekman met Dasj op de 82 plaats.

 

Uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Military Boekelo live te volgen

  • MJ Kochx

    Met dank aan TV Oost voor de perfecte registratie van de cross, daar kan de NOS nog een puntje aan zuigen! Met daarvoor ook nog een mooi inzicht in de relatie tussen vader en zoon in de documentaire van Annette van Trigt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook