Military Boekelo live te volgen

De Military Boekelo ging vandaag de tweede dag in met het onderdeel dressuur. De Nederlandse deelnemer Tim Lips is op de tweede plaats geëindigd. Hij scoorde 73,91 procent met Bayro.  Het Nederlandse team met Bettina Hoy als coach staat voorlopig op de zevende plaats. Het team van Nieuw-Zeeland gaat aan de leiding. Morgen staat de cross op het programma. 

De Chinese eventingruiter Alex Hua Tian gaat voorlopig aan de leiding met Don Geniro. 

In het individuele klassement is Alice Naber-Lozeman 30e geworden met ACSI Peter Parker. Met haar tweede paard ACSI Zamzam werd ze 44e. Renze Kroeze kwam op de 34e plaats terecht met Henri Z. Sanne de Jong staat met Enjoy op de 58e plaats. Jordy Wilken staat op de 75e plek met Chapeau Spirit. De Nederlandse deelnemers Jan van Beek werd 89e met Diamond Lancer en Althea Bleekman met Dasj op de 82 plaats.

 

Uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

 

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Military Boekelo live te volgen
  1. 1

    Met dank aan TV Oost voor de perfecte registratie van de cross, daar kan de NOS nog een puntje aan zuigen! Met daarvoor ook nog een mooi inzicht in de relatie tussen vader en zoon in de documentaire van Annette van Trigt.