Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe eventingtalenten voor Andreas Dibowski

Andreas Dibowski met Butts Leon
Dibowski met Butts Leon Foto De Paardenkrant
De Duitse eventingruiter Andreas Dibowski, lid van het gouden Duitse team in Hong Kong, heeft nieuwe jonge talenten aan zijn eventingstal toegevoegd. Samen met zijn sponsoren heeft 'Dibo' de 2-jarige Hannoveraner Vidalgo van Viscount uit een Sandro moeder en de 5-jarige Dexxter, een Duke of Hearts xx-Feinbrand-zoon.


Andreas Dibowski had op de veiling van eventingpaarden die onlangs in Luhmühlen gehouden werd, een van zijn jonge paarden naar België verkocht. De lege plek is door twee jonge paarden gevuld. Over beide paarden zegt Dibo op zijn Facebook-pagina: “zulke goede jonge paarden vind ik niet makkelijk weer”. Samen met zijn sponsor, met wie hij ook al Hans Dampf in bezit heeft, zijn de jonge paarden aangekocht.

Naast zijn 4*-paarden FRH Butts Avedon en It’s Me xx heeft Dibowski nog een aantal goede jonge paarden tot zijn beschikking. De 6-jarige Holsteiner Catch him if you can (v. Casall), de 5-jarige Poolse volbloed Belfast, een volle broer van Dibo’s paard Barbados, die ook door zijn dochter Alina gereden wordt, en Brennus, een 4-jarige volbloed en directe familie van de laatste twee.

Bron Horses/St.Georg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook