Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe uitdaging voor Maikel van der Vleuten

LA CORUNA, SPAIN - DECEMBER 08: CSI 5 Casas Novas at Centro Hipico Casas Novas on December 08, 2017 in A Coruna, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos / Oxer Sport)

Maikel van der Vleuten is de nieuwe ruiter van Massimo Dutti. Samen met zijn vader Eric zal hij wedstrijden gaan rijden op de paarden van Marta Ortega.

Maikel, die tot nu toe gesponsord werd door de VDL Groep, is heel dankbaar voor alle behaalde successen in de afgelopen jaren. “Ik wil Wim van der Leegte en VDL bedanken voor al hun vertrouwen en de middelen die ze me hebben gegeven tijdens deze fase. Ik heb veel geluk gehad met hun steun.”

Massimo Dutti

“Ik ben erg enthousiast over dit nieuwe project. Ik en mijn vader hebben geluk dat we heel goede paarden hebben, dankzij Marta Ortega en Massimo Dutti, en we streven naar geweldige resultaten. “; aldus Maikel over deze nieuwe fase.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook