Overeenkomst Adelinde Training Center/Eisma en KNHS

Foto Lonneke Ruesink

Adelinde Training Center en Eisma hebben gisteren een overeenkomst getekend met de KNHS. De overeenkomst met het Adelinde Trainings Center/ Eisma en de KNHS zorgt voor integratie van ruiterfitheid in de opleiding instructeur paardensport.

In de samenwerkingsovereenkomst staat dat drie jaar met elkaar samengewerkt wordt om ruiterfitheid te integreren in de KNHS-opleiding tot instructeur paardensport. Adelinde Training Center biedt alle cursisten van de KNHS een online abonnement (www.adelindetrainingcenter.nl), waardoor zij zo vaak als zij willen kunnen trainen, twee online coachsessies en een twee wekelijks trainingsschema. Bovendien verzorgt het ATC-team een bijdrage op de startdag van de opleiding tot instructeur paardensport en verzorgen zij de verdiepingsdag. Op de verdiepingsdag geeft Adelinde drie lessen waarin zij laat zien hoe je balans, ademhaling en visualiseren toepast in de rijlessen.

“Ik merk zelf en ook bij mijn leerlingen dat wanneer je fit en gefocust bent, het rijden veel makkelijker gaat. Dat is voor je paard natuurlijk ook zo prettig”, motiveert Adelinde de samenwerking.

De KNHS gaat daarnaast een samenwerking aan met Abouthorses.tv. Hiermee blijft e-learning mogelijk en krijgen KNHS leden toegang tot de onlangs ontwikkelde cursus ‘De gangen van het paard’ op Abouthorses.tv.

Bron: Horses/ KNHS

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Overeenkomst Adelinde Training Center/Eisma en KNHS
  1. 1

    Mooie sportief evenement, alleen jammer dat alle deelnemers in de rookruimte die door de organisatie was gecreëerd moesten inrijden.
    Volgend keer graag rookvrij sporten voor ALLE sporters EN toeschouwers