Patrik Kittel roept op: ‘Stop social media pesten’

Patrik Kittel maakt zich sterk om pesten te stoppen, zowel op social media als in het dagelijkse leven. Daarom heeft de ruiter vandaag een video geplaatst waarin hij oproept om twee keer na te denken voordat je iemand bezeert. Onlangs kreeg Kittel zelf op social media een storm van kritiek over zich heen toen bekend werd dat hij de drievoudig wereldkampioen Sezuan ging rijden

In de inmiddels massaal gedeelde videoboodschap vertelt Kittel: “Gisteren heeft een meisje, genaamd Amy, zelfmoord gepleegd door pesten op social media. Denk volgende twee keer na voordat  je op social media of in het echte leven iemand pest, want je zou bloed aan je handen kunnen hebben.”

Kittel nodigt anderen uit de post te delen of een eigen videoboodschap te maken.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/ FB

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
2 reacties op Patrik Kittel roept op: ‘Stop social media pesten’
  1. 1

    Een betere boodschap is: stop met dat malle facebook! Het voegt niets positiefs toe.
    Het gaat de hele wereld toch niets aan wat jij vindt en doet?

  2. 2

    Ik vindt het mooi, dat deze ruiter, van zich laat horen,

    En beste Annemarie,, pesten is helaas van alle tijden!