Ga naar hoofdinhoud

Petitie tegen WK endurance 2016

Enkele dagen geleden is er een online petitie gestart tegen het organiseren van het WK endurance in december 2016 in Dubai. De endurance wedstrijden in de Verenigd Arabische Emiraten liggen onder vuur door de controversiële praktijken van de laatste tijd.

In de petitie wordt er gepleit voor het verplaatsen van het WK naar een ander land waar de richtlijnen voor het welzijn van de paarden strikter worden opgevolgd.

De petitie is inmiddels al ruim 2.200 keer ondertekend.

Klik hier voor de petitie.

Gerelateerd:
Vijf endurancewedstrijden in Emiraten opgeschort – 3 februari 2016
FEI: ‘Snelheid endurance moet verlaagd worden’ – 21 januari 2016

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook