Van de Pol tweede in Gold Big Tour Drammen - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Van de Pol tweede in Gold Big Tour Drammen

In de Gold Big Tour over 1,45 meter werd zojuist Henk van de Pol knap tweede. In het basisparcours zette Van de Pol een snelle tijd neer van 71,73 seconden met Flugel Van T Palmenhof (v. Triomphe de Muze). De Noor Johan-Sebastian Gulliksen bewees dat het parcours nog sneller afgelegd kon worden. Hij finishte met Via Vd Karmenhoek Z (v. Via Veneto) in 71,27 seconden.

De top drie werd compleet gemaakt door de Duitser Christoph Lanske met Chacco’s Girl 4 (v. Chacco Blue). Zij deden er 72, 43 seconden over.

Tijdfouten

Van de 55 deelnemers wisten er slechts negen het parcours zonder fouten af te leggen. Ook waren er nog zeven ruiters die alle balken wel lieten liggen, maar strafpunten kregen voor het overschrijden van de tijd. Ook Marleen Bonder en Henk van de Pol kregen hier mee te kampen. Bonder nam met Easy Again (v. Arezzo VDL) nog wel een veertiende prijs in ontvangst. Van de Pol viel met twee strafpunten en een vijftiende plaats net buiten de prijzen. Dit deed hij met de KWPN-goedgekeurde hengst Audi’s Dutch Design (v. Dollar de La Pierre).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook