Ga naar hoofdinhoud

Robert Vos twee keer net iets te langzaam

Robert Vos hier met Interline H. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Robert Vos viste met Interline H (v. Indoctro) net achter het net voor de overwinning. De Deen Mathias Norheden Johansen met de Contender-zoon Contigo 35 waren Vos 0,29 seconden te snel af. Vos had 48,69 seconden nodig om het parcours af te leggen.

Robert Vos en Interline H lijken wel een abonnement te hebben afgesloten op de tweede plaats. Eerder dit jaar eindigden ze zowel in Olivia als in Humlikon op de tweede plaats in een 1,40m-rubriek. Lars Nieberg volgde Vos op de voet. Hij had 0,03 seconden meer nodig met Nabab de Revel (v. Nabab de Reve). In een tijd van 49,53 seconden eindigde David Will met negenjarige Tsunami de Hus (v. L’Arc de Triomphe) op de vierde plaats. Felix Haßmann en Horse Gym’s Balance (v. Balou du Rouet) volgden, met weer 0,03 seconden afstand, op een vijfde plaats.

Nederlanders

Albert Zoer deed het ook niet onverdienstelijk in Kiel. Hij wist zich net niet in de top vijf te rijden, maar zette met Dum Drum (v. Larino) een nette zesde plaats neer.

Ook met zijn andere paard, Don Gretzky (v. Corlensky), was Robert Vos iets te langzaam. Zij finishten in 60,59 seconden en moesten hiermee één stafpunt noteren. Dit bracht hun op de dertigste plaats als snelste één-fouter.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook