Ruiter en paard gewond door losgeschoten aanhanger, automobilist rijdt door

Foto Lonneke Ruesink

Op de Rijsbergsebaan in Breda heeft een auto vanmorgen een aanhanger verloren, daarbij zijn een ruiter en een paard gewond geraakt. De losgeschoten aanhanger raakte het paard en de ruiter die langs de kant van de weg liepen. De ruiter belandde daarbij in de aanhanger.

Zowel ruiter als paard raakte bij het ongeval gewond. De ruiter is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het paard is naar de stal gebracht om aan zijn verwondingen te worden behandeld. De eigenaar van het paard meldde dat het dier gewond is aan een van de hoeven en dat het er niet best uitziet voor het dier.

Politie op zoek

De auto die de aanhanger verloor, een blauwe Peugeot 308, is na het incident doorgereden. De politie heeft het kenteken van de aanhanger genoteerd en is op zoek naar de bewuste auto.

Klik hier voor foto’s.

Bron: BN

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.