Stevens winnaar in spannende 1,50m Monaco

Op het Longines Global Champions Tour-concours in Monaco won Mario Stevens vanavond een zwaar bevochten 1,50m-rankingproef. Met zijn topmerrie Corlanda (v. Cordalmé Z) was hij in 34,12 seconden John Whitaker en Richard Spooner te snel af.


De overwinning van Stevens was echter nipt. Whitaker reed Argento (v. Arko III) in 34,28 seconden naar plaats twee en Richard Spooner ging met zijn toppaard Cristallo (v. Caretino) in 34,36 seconden over de finish.

De vierde plek was voor Scott Brash en vijfde werd de Australische Edwina Alexander-Tops. Ook de zesde plek was voor een Australische, namelijk voor Amy Graham.

Jeroen Dubbeldam zorgde met Paladin de Laume (v. Verdi) voor het beste Nederlandse resultaat. Hij werd zestiende met vier strafpunten.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.