Ga naar hoofdinhoud

Van der Schans zesde in 1.45m Barcelona

Penelope Leprevost

Vandaag werd in Barcelona, naast de troostfinale van de FEI Furusiyya Nations Cup, ook in een andere rubriek gestreden. Ditmaal om de El Periódico Trophy, waar Pénélope Leprevorst en de SF-gefokte Sultane Des Ibis (v. Quidam de Revel) met de winst er vandoor gingen.

In het 1.45m hoog parcours wist de Franse deze foutloos uit te rijden in 56.92 seconden. Tweede werd Brazilliaan Pedro Veniss met Amemoi O Sandor (v. Elan de la Cour), tevens ook SF-gefokt. Deze combinatie zette een tijd neer van 57.14 seconden. Christian Ahlmann en de KWPN-er Barco 6 (v. Burggraaf) werden derde met een tijd van precies 60 seconden.

Op de vierde plaats eindigden Marie Hecart en Simba de la Roque (v. Kannan). Zij waren slechts zes honderdsten van een seconde langzamer dan de nummer drie. Achter de Franse eindigde Yann Candele met Brooklyn Blues (v. Balou du Rouet). De Canadees reed het parcours uit 62.47 seconden.

In deze rubriek kwam één Nederlander aan de start. Wout-Jan van der Schans en de KWPN-er Labors Wonderboy (v. Indoctro) kregen een springfout en daarmee een tijd van 63.33 seconden. Zij eindigden op de zesde plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook