Ga naar hoofdinhoud

Deep Impact naar Charlotte Jorst

Update
Severo Jurado Lopez met Deep Impact. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Severo Jurado Lopez vormt niet langer een combinatie met Deep Impact (De Niro x Rubinstein) nu zijn werkgever Andreas Helgstrand het internationale Grand Prix-paard heeft verkocht. Charlotte Jorst, die onlangs ook al het pakketje paarden Zhaplin Langholt, Atterupgaards Botticelli en Grand Galaxy Win T bij Helgstrand kocht, is de nieuwe eigenaar van Deep Impact meldt Eurodressage. Eerder kocht ze ook al Rio-ganger Lorenzo, die Jorst weer heeft ingeruild bij Helgstrand volgens Eurodressage. Nu moet WK-paard Deep Impact de Grand Prix-ster worden. 

Lopez bracht Deep Impact, die in 2016 door Helgstrand als verjaardagscadeau voor zijn vrouw Marianne werd aangeschaft, vanaf maart 2017 uit in de internationale Grand Prix. Later dat jaar maakte het duo op het Europees kampioenschap in Gothenburg deel uit van het Spaanse team en zette zowel in de Grand Prix (12e), de Spécial (16e) als de kür (12e) het beste resultaat voor Spanje neer. In mei van dit jaar won de combinatie op CDI Uggerhalne zowel de Grand als de kür.

WEG Tryon

Het laatste optreden was twee maanden geleden op de WEG in Tryon. Daar noteerden ze 74,581% (15e) in de Grand Prix en 73,116% (18e) in de Spécial.

Afscheid

“Goodbye Deep! Dank je voor voor de fantastische tijd samen en alle onvergetelijke ritten in de ring. We gaan je nooit vergeten”, meldt Lopez over het afscheid van zijn toppaard. “Goede reis en heel veel plezier met je nieuwe eigenaar.”

Bron: Horses.nl/ Eurodressage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook