Ga naar hoofdinhoud

Yvonne Losos de Muniz koopt Vivaldi-merrie bij Helgstrand

Simone Pearce met Felicia. Foto: Paardenkrant/Melanie Brevink

De door Peter en Marijke Perlee uit Maartensdijk gefokte Felicia (Vivaldi x Polansky) is verkocht aan Yvonne Losos de Muniz. De olympische amazone vond haar nieuwe troef in de stallen van Andreas Helgstrand. Als vijfjarige nam de KWPN-merrie onder Simone Pearce deel aan het WK jonge paarden in Verden.

“Felicia arriveert binnen een paar dagen in Florida”, meldt Yvonne Losos de Muniz over de achtjarige Vivaldi-dochter. “Deze fantastische merrie was verstopt in de stallen van Andreas. Waar anders!”, knipoogt ze. “Ik ben heel dankbaar dat ik met haar nog een ijzer in het vuur heb voor de internationale sport.”

Tweede KWPN-merrie

De aankoop van Felicia betekent dat Losos de Muniz nu haar tweede KWPN-merrie onder het zadel heeft. Eerder kocht ze Aquamarijn (v. United), die door Fransje van der Meer op het hoogste niveau werd uitgebracht in de Subtop.

Felicia als vijfjarige op het WK in Verden

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook