Ga naar hoofdinhoud

Kelly Layne’s Von Primaire verkocht

De Don Primaire-zoon Von Primaire van de in Wellington wonende Australische Kelly Layne is verkocht. Layne bevestigde aan Dressage-News dat de vijftienjarige halfbroer van Scandic naar een ruiter in North Carolina gaat. De dressuuramazone had 'VP' vijf jaar geleden aangeschaft.

Von Primaire begon zijn carrière onder Vai Bruntink voordat hij de Atlantische Oceaan overstak. De Don Primaire-zoon kwam via een eigenaren in Mexico en Venezuela in handen van Kelly Layne. De Australische leende het fokproduct van Ineke Mosman uit Enschede voor twee jaar uit aan haar leerlinge Irina Moleiro de Muro. De Venezolaanse reed met VP in 2014 de Central American Games en een jaar later de Pan American Games.

Layne nam in 2015 de teugels van haar paard weer over en boekte verschillende successen op het Florida circuit. Zo maakte het paar deel uit van het Australische team in de Nations Cup op het Global Dressage Festival in Wellington. De laatste wedstrijd voor het paar was afgelopen weekend op de wereldbekerwedstrijd in Tryon, waar ze ongelukkigerwijze uitgesloten werden.

Bron Dressage-News/Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook