Ga naar hoofdinhoud

Witte-Vrees als zesde van start in kür

Madeleine Witte-Vrees en CenninFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Zaterdag wordt de allesbeslissende kür op muziek verreden in de strijd om de wereldbeker dressuur in het Amerikaanse Omaha. Madeleine Witte-Vrees en Cennin (v. Vivaldi) hebben de zesde startplek geloot en verschijnen daarmee voor de pauze in de baan. Edward Gal en Glock’s Voice (v. De Niro) rijden als twaalfde combinatie naar binnen. 

De Braziliaanse ruiter Joao Victor Marcari Oliva en Lusitano-hengst Xama Dos Pinhais bijten om 14.15 uur, lokale tijd, het spits af. Het eerste Nederlandse duo die aan de start verschijnt is Madeleine Witte-Vrees met Cennin. Zij staan ingedeeld op de zesde plek.

Kanshebbers

Na de pauze gaat het er om spannen. Als tiende gaat Laura Graves met Verdades (v. Florett As) een gooi doen naar de titel. In de Grand Prix, die als kwalificatie voor de kür telde, werd de combinatie tweede. Carl Hester, gisteren nog goed voor de derde plek, stuurt Nip Tuck (v. Don Ruto) direct daarna de baan binnen, gevolgd door Edward Gal met Glock’s Voice, die in de Grand Prix de vierde plek bezette.

Het blijft spannend tot het eind, want torenhoge favoriet Isabell Werth en mega talent Weihegold (v. Don Schufro) staan als laatste combinatie op de startlijst.

Klik hier voor de startlijst.

Overzichtspagina

Klik hier voor de overzichtspagina met alle handige links zoals de livestream, startlijsten en (live)uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.