Ga naar hoofdinhoud

106 hengsten voor BWP hengstenkeuring

Het BWP mag zich in in 2016 verheugen op een hengstenkeuring met 97 drie- en vierjarige hengsten en 9 oudere hengsten. Daarmee is het aantal aangemelde hengsten nagenoeg gelijk aan de hoeveelheid hengsten die in 2015 hun opwachting maakten. 

De BWP Hengstenkeuring gaat van start met de Tweede Fase van 21 tot en met 23 januari 2016.
Een groep van 92 springhengsten (55 BWP’ers en ) en 5 dressuurhengsten (3 BWP’ers en 2 niet-BWP’ers) is aangemeld voor de keuring in het Azelhof in Lier. De negen oudere hengsten komen rechtstreeks naar de Derde Fase, die gehouden wordt van 17 tot en met 19 maart in Hulsterlo te Meerdonk.

In 2015 werden er 108 hengsten aangemeld.

Klik hier voor de lijst met deelnemers

Bron: BWP

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook